Pietenchallenge bij Rainbow op 18 november

Wil jij alvast een sneak peek in dit unieke concept? Kom dan met je kleintjes langs voor de pietenchallenge tijdens de Sinterklaasintocht op 18 november. Tussen 13:00 en 16:00 uur zijn jullie van harte welkom om het pietenparcours uit te proberen. Na afloop krijgt je kleintje een fantastisch gepersonaliseerd pietendiploma mee naar huis. Zien we je zaterdag?!

Pietendiploma

Lukt het jou om de pakjes in de schoorsteen te gooien? En net als een echte piet over de daken te lopen? Zaterdag kun je het proberen bij Rainbow! En als kers op de taart krijg je ook nog eens je eigen pietendiploma mét je eigen foto.

Opening op 16 & 17 december!

Na lang wachten is het dan éindelijk zo ver! We gaan open! Vanaf 16 december kun je bij ons terecht voor de leukste activiteiten, voor jou alleen of samen met je kids! Om de opening extra feestelijk te vieren, worden er in samenwerking met de Rainbow partners fantastische prijzen verloot. Wil jij hieraan meedoen? Vul dan je gegevens in, en wie weet win jij een van de prijzen tijdens de opening!

Join #teamrainbow

Wil jij je klanten ontvangen in een über-hip kantoor? En zelf bepalen hoeveel dagen per week je huurt? Informeer dan naar de mogelijkheden bij Rainbow! Wij hebben fantastische ruimtes te huur, per dagdeel of voor een/aantal dagen per week.