Over ons

Het is de droom van iedere ouder: ontspannen iets voor jezelf doen terwijl je kind(eren) zich vermaken. Bij Rainbow kan dat! Het is de plek voor de leukste activiteiten voor jong en oud en welverdiende me-time! Jij happy én je kind happy!

Het concept

Je kappersafspraak uitstellen, je workout missen of die koffie date overslaan omdat je geen oppas hebt?

Bij Rainbow kun je terecht voor een fantastische beautybehandeling, een lekkere workout, een heerlijke foodbar, flexplekken én een oppasservice. Het happiness concept waar je heen gaat voor de ultieme me-time of om samen wat gezelligs te doen! Klinkt als een walhalla toch?

Voortaan kunnen je dates gewoon doorgaan en zie jij er spotless uit, terwijl je kids gezellig spelen, een leuke begeleide activiteit doen of vermaakt worden door onze oppas. Zo kom jij even aan jezelf toe.

Voorstellen

“Ik ben Lithal, moeder van twee prachtige meisjes: Evi (5 jaar) en Liv (3 jaar). Rainbow is ontstaan vanuit mijn behoefte aan me-time en een happy place voor mij en de kindjes.

We leven in een tijdperk waarin we beseffen dat me-time heel belangrijk is en dat we daarin willen investeren. De vraag is alleen: “Hoe en wanneer dan?”. Als de kids op de opvang zijn, zijn we aan het werk. Als we “vrij” zijn, hebben we onze handen vol aan de kids.

Rainbow is de plek waar we allemaal happy van worden, samen met je kids of juist lekker even apart van elkaar. Me-time en doen waar je behoefte aan hebt, zonder schuldgevoel. Of juist iets leuks doen samen met de kleintjes. Mijn happy-place is bij Rainbow. Die van jou ook?”

Lithal

Join #teamrainbow

Wil jij jouw klanten een ultieme happiness ervaring geven? En wil jij op een laagdrempelige en succesvolle manier voor jezelf beginnen? Rainbow is op zoek naar zelfstandige happiness professionals!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over het concept, of wil je onderdeel uitmaken van #teamrainbow? Neem contact met ons op. We bespreken het graag met je!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veld