Yoga team

Onze ervaren yogi’s bieden jou een heerlijk moment van in- en ontspanning door  diverse yogalessen. Er worden verschillende soorten aangeboden: Yin yoga, Hatha yoga, Vinyasa yoga, Flow yoga en kids yoga.

Onze yogi’s

Plan jouw favo les

Via de website kun jij eenvoudig je favoriete yogales plannen bij de instructrice van jouw keuze. Kijk hieronder in het rooster om jouw spot te boeken.

Abonnementen

Wil jij liever een vast moment in de week plannen voor jouw yogales? Onze yogainstructrices bieden ook abonnementen aan. Zo ben jij iedere week verzekerd van jouw plekje in de les én kun je gebruik maken van een gereduceerd tarief.

Dulcy

Zie je Dulcy, dan voel je direct de positieve en warme energie die ze uitstraalt. Dulcy geeft al 25 jaar yogales en is echt een yogi in hart en nieren. Haar Hatha yoga is een echte aanrader, evenals de Yin yoga. Samen met Bodil heeft ze House of Soulz opgericht en geven ze bij Rainbow les in diverse yoga stijlen.

Bodil

Bodil geeft diverse yogalessen en Pilates. Bodil: “Ik creëer ruimte vanuit liefde en nodig mensen uit om in zachtheid naar zichzelf te kijken en te handelen. Ik breng men naar fysieke en mentale ontspanning.”

Naast House of Soulz is Bodil ook eigenaresse van Slaaapie: yoga en mindfulness voor kids, waarin ze kinderen coacht op een spelende manier naar het stukje zelfbewustzijn en laat hen hun eigen kracht ervaren.

Elena

Elena geeft heerlijke Yin, Vinyasa en Glow Yoga, waarin je helemaal kunt verzachten. Wil jij tijdens je lunch in beweging? Reserveer dan een heerlijke lunch break sessie bij Elena. Naast de fijne yogalessen, kun je ook bij Elena terecht voor energie transmissies.