Workouts

Heb jij je voorgenomen om (vaker) te gaan sporten of kun je wel een ontspannen yogales gebruiken? In onze mooie zaal kun je de leukste lessen volgen wanneer jij wilt! En de kid(s)? Die vermaken zich bij de Happysitter of volgen zelf een leuke activiteit.

Yoga bij Rainbow

Yoga

Een gezond lichaam en een gezonde geest is de fundering voor een gelukkig leven. Kom met een yogales van Rainbow tot jezelf, word bewuster van je lichaam en voel je fit!

Paaldansen

Paaldansen is geweldig voor je zelfvertrouwen! Naast kracht ontwikkel je ook flexibiliteit en conditie. Het is leuk om wekelijks te trainen of om een workshop te volgen met vriendinnen.

Barré workout

Helemaal hot & happening: onze Barré Workout! Of je nu fitter wilt worden, je conditie wilt opbouwen of gewoon lekker in je vel wilt zitten, deze workout is voor iedereen geschikt.

Dans

Dansen zorgt voor meer blijdschap. En daar draait het om bij Rainbow Happiness Concept! Binnenkort volg je de leukste danslessen in onze studio!

Ouder & kind dansen

Wat is het een geweldig gezicht om je kindje(s) te zien dansen, maar hoe leuk is het om zelf ook mee te doen? Maak er jullie momentje samen van en kom samen met je zoon of dochter naar ouder & kind dansen. Leuk voor ouders met kids tussen 5-9 jaar.

Ouder & kind yoga

Grote kans dat jouw kindje jouw yoga houdingen direct nadoet als jij je matje uitrolt in de woonkamer. Bij Rainbow kun je sámen komen, zodat je samen een yogales kunt volgen. Hoe leuk is dat? Er worden leuke speelse yogalessen aangeboden, die voor ieder niveau te volgen zijn. Er zijn lessen voor kids tussen 4-6 jaar en 6-9 jaar.

Ouder kind sporten Leeuwarden

Join #teamrainbow

Bij Rainbow willen de we de fijnste, leukste en hipste workouts geven! We zijn op zoek naar de leukste docenten en instructeurs voor allerlei diverse lessen. Reageer via onderstaande vacatures.

Staat jouw passie niet tussen de openstaande vacatures? Neem contact met ons op. We staan open voor andere docenten en instructeurs!