Workouts

Heb jij je voorgenomen om (vaker) te gaan sporten of kun je wel een ontspannen pilates les gebruiken? In onze mooie zaal kun je de leukste lessen volgen wanneer jij wilt! En de kid(s)? Die vermaken zich bij de Happysitter of volgen zelf een leuke activiteit.

Yoga

Dans

Personal training

Zwangerschaps pilates

BBB

Ouder & kind

Yoga bij Rainbow

Yoga

Een gezond lichaam en een gezonde geest is de fundering voor een gelukkig leven. Kom met een yogales van Rainbow tot jezelf, word bewuster van je lichaam en voel je fit!

Dans

Dansen zorgt voor meer blijdschap. En daar draait het om bij Rainbow Happiness Concept! Binnenkort volg je de leukste danslessen in onze studio!

Crossfit bij Rainbow

Personal training

Bij Rainbow bieden we ook personal training aan. Onze personal trainers bieden op maat gemaakte begeleiding om je te helpen je persoonlijke doelen te bereiken. Of je nu fitter wilt worden, je conditie wilt opbouwen of gewoon lekker in je eigen lichaam wilt voelen, onze trainers staan voor je klaar.

Zwangerschapspilates

Wil jij tijdens je zwangerschap fit, flexibel en in balans blijven? Bij zwangerschapspilates breng je je rug, buik en bekken in optimale conditie. Je vergroot controle op je spieren en hierdoor blijf je zo fit en vitaal mogelijk. Sluit jij binnenkort aan bij zwangerschapspilates?

Zwangerschapspilates Leeuwarden bij Rainbow
BBB

BBB

Met een BBB les bij Rainbow Leeuwarden train je je Buik, Billen & Benen. Het is een workout die zorgt voor verbetering van de conditie en bijdraagt aan een snellere vetverbranding. Volg jij binnenkort bij ons ook een intensieve en effectieve BBB workout?

Ouder & kind

Geef jouw kind het goede voorbeeld door samen te gaan sporten. De ideale manier om zelf een workout te doen en ook jouw kind gezond laten bewegen. Kom samen met je kind sporten! Sportief plezier voor jullie beiden.

Ouder kind sporten Leeuwarden

Join #teamrainbow

Bij Rainbow willen de we de fijnste, leukste en hipste workouts geven! We zijn op zoek naar de leukste docenten en instructeurs voor allerlei diverse lessen. Reageer via onderstaande vacatures.

Staat jouw passie niet tussen de openstaande vacatures? Neem contact met ons op. We staan open voor andere docenten en instructeurs!