Kidsclub

Bij de liefste oppas van Rainbow laat je je kids met een gerust hart achter! In onze volledig ingerichte happy place kunnen kinderen onder begeleiding met het mooiste speelgoed spelen, heerlijk knutselen, meedoen met de leukste spelletjes of naar een mooi verhaaltje luisteren. En terwijl de kids zich vermaken bij de happysitter kom jij toe aan je welverdiende me-time. Kids happy èn jij happy!

Kidsclub
in Joure

Maak kennis met het leukste concept in Joure. Boek je in-house oppas terwijl jij een kopje koffie drinkt, een beautybehandeling neemt of lekker gaat sporten. Hoe jouw ultieme quality time er ook uit ziet, om gebrek aan oppas hoef je het niet meer te laten!

We werken met een vast team van happysitters, die allemaal aan onze hoge eisen voldoen. Zo ben jij zeker van een betrouwbare oppas voor jouw kids.

Boek hier je oppas

Activiteiten

De happysitter stemt activiteiten af op  jouw kind. Er is ruimte voor de leukste activiteiten, zoals knutselen, voorlezen en nog veel meer. Jij geniet ondertussen van welverdiende me-time bij bijvoorbeeld Rainbow Beauty of Rainbow Workouts!