Kidsactiviteiten

Bij Rainbow bieden we de leukste activiteiten aan voor jouw kid(s)! Lekker de energie kwijt bij een dansles of juist tot rust komen met kidsyoga. Ontwikkeling, samen spelen en plezier staat centraal. En ondertussen kun jij rustig bijkletsen met een drankje bij Rainbow Food & Drinks of je kans grijpen en jezelf wat me-time gunnen in de Beauty: happy kids en happy you!

Kids Dance

Yoga

Ballet

Reserveer hier jouw favoriete kids activiteit!

Kids Dance

Is jouw kind ook zo dol op dansen? Kom naar Kids Dance bij Rainbow! We hebben twee groepen: kids tussen 4-6 en 6-9 jaar. Terwijl jouw kindje plezier maakt met vriendjes en vriendinnetjes kun je zelf een lekker kopje koffie drinken in de foodbar.

Yoga

Yoga helpt kinderen om te ontspannen, te ontwikkelen en lichaamsbewustzijn te ontwikkelen. Het heeft een positief effect op de motoriek, het zelfvertrouwen en het concentratievermogen. Bovendien helpt het met fantasie en creativiteit. Er is kids yoga voor verschillende leeftijden.

Ouder kind sporten Leeuwarden

Ballet

Onze balletlessen zijn superleuke vrije lessen voor kinderen vanaf 2 tot 9 jaar. Het is een goede sport om motoriek en flexibiliteit te stimuleren. En vergeet het plezier niet wat ballet geeft!

Join #teamrainbow

Wil jij met jouw kidsactiviteiten een ultieme happiness ervaring bieden? En wil jij op een laagdrempelige en succesvolle manier voor jezelf beginnen met de vele voordelen van Rainbow? Voor Rainbow kidsactiviteiten zijn we op zoek naar:

Wil jij graag aansluiten bij Rainbow met jouw kidsactiviteiten concept? Neem contact met ons op.