Kidsactiviteiten

Bij Rainbow bieden we de leukste activiteiten aan voor jouw kid(s)! Lekker de energie kwijt bij een dansles of juist tot rust komen met kidsyoga. Ontwikkeling, samen spelen en plezier staat centraal. En ondertussen kun jij rustig bijkletsen met een drankje bij Rainbow Food & Drinks of je kans grijpen en jezelf wat me-time gunnen in de Beauty: happy kids en happy you!

Gym

Yoga

Ballet

Zangles

Judo /karate

Peuter dansen

Gym

Elk kind kan zich lekker even uitleven bij een gymles van Rainbow Joure. Naast dat het een leuke activiteit is, draagt gymmen bij aan een duurzame, actieve en gezonde leefstijl.

Yoga

Yoga helpt kinderen groeien tot zelfbewuste volwassenen. Het heeft een positief effect op ontspanning, motoriek, zelfvertrouwen en het concentratievermogen. Bovendien helpt het met fantasie en creativiteit.

Ouder kind sporten Leeuwarden

Ballet

Onze balletlessen zijn superleuke vrije lessen voor kinderen vanaf 2 tot 9 jaar. Het is een goede sport om motoriek en flexibiliteit te stimuleren. En vergeet het plezier niet wat ballet geeft!

Zangles

Leer zingen onder begeleiding van een zangcoach bij Rainbow Joure. Zingen maakt blij, het ontspant, het verbindt en geeft zelfvertrouwen en energie. Zangles voor kinderen voedt creativiteit en is een stimulans voor taalontwikkeling.

Zangles Leeuwarden

Judo/karate

Onze weerbaarheidslessen concentreren zich op het verbeteren van zelfvertrouwen, het zelfbeeld en op de verbetering van lichaamsbeheersing. Zelfverdediging als kidsactiviteit heeft veel voordelen voor lichamelijke ontwikkeling en karakter.

Peuterdansen

Jouw kindje leert bij peuterdansen te bewegen op verschillende soorten muziek. De lessen zitten vol dans, plezier en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes. De lessen peuterdans stimuleren grove en fijne motoriek, ruimtelijk gevoel en leert te ontdekken hoe je beweegt. Komt jouw kindje ook dansen bij Rainbow Joure?

Join #teamrainbow

Wil jij met jouw kidsactiviteiten een ultieme happiness ervaring bieden? En wil jij op een laagdrempelige en succesvolle manier voor jezelf beginnen met de vele voordelen van Rainbow? Voor Rainbow kidsactiviteiten zijn we op zoek naar:

Wil jij graag aansluiten bij Rainbow met jouw kidsactiviteiten concept? Neem contact met ons op.