Binnenkort bij Rainbow

Tijdens de voorjaarsvakantie hoef jij je niet te vervelen! Wij hebben namelijk een geweldig programma voor je samengesteld, zodat jij en je kindje een leuke vakantie beleven!

Rainbow Party Time | Liefs uit het Noorden Deal

Bij Rainbow vier je elk feestje (Babyshower, Kinderfeestje, Gender reveal, Verjaardagsfeest) in stijl en op een originele manier, want samen kijken we hoe we een feestje organiseren om nooit te vergeten! Reserveer je in maart vast de datum, dan krijg je een gepersonaliseerde caketopper van de Zoete Snoet erbij en een cadeaupakket voor het feestbeest twv €25!
Reserveren

Happy Easter Brunch | Liefs uit het Noorden Deal

Kom eerste paasdag bij Rainbow genieten van een heerlijke paasbrunch met je vrienden, familie, je partner en/of kids. In de Kidsclub kunnen de kids eieren verven en met een mandje de tuin in om eieren te zoeken. Boek je nu, dan eten de kids voor €5 mee en is de Kidsclub met oppas en alle activiteiten gratis met Pasen! Zo kan iedereen genieten van een heerlijke ochtend… Prijs: € 25,- p.p.
Reserveren

Verwenarrangement | Liefs uit het Noorden Deal

Tijdens het verwenarrangement geniet van je een heerlijke massage van Jeannette icm een lekkere lunch in de foodbar. Boek je dit arrangement in maart dan krijg je 75 minuten massage ipv 60 minuten, een lunch (broodje en drankje naar keuze) en de kidsclub erbij voor €85! Zo fijn om jezelf (cadeau) te geven…  
Reserveren